Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Contact
Klanten Login

 

Technische audit

 
 

Kies voor het verrichten van een technische audit voor de expertise van Voorhout Data Connection. Wij zijn uw partner in het realiseren van geavanceerde mobiele telecommunicatie-automatiserings oplossingen voor het bedrijfsleven en de industrie.

Objectieve benadering
Bij een technische audit zijn een objectieve benadering en een heldere verslaggeving essentieel. Dit is bij Voorhout Data Connection in goede handen:

  • We starten met het voldoende scherp definiëren van de doelstelling. Hierbij worden vorm, diepgang en resources benoemd.
  • Onze expertise uit zich in technische kennis en het vermogen om oorzakelijke verbanden zichtbaar te maken.
  • Terreinen waarop wij technische audits verrichten zijn onder meer Project uitvoering, Project eikpunt en Projectresultaat

 
Neem contact met ons op
Meer informatie over een technische audit vindt u op deze website. Hier kunt u rustig verder lezen over ons plan van aanpak en opgebouwde kennis. Maak kennis met onze andere diensten waaronder advies en projectbegeleiding en ons breed aanbod aan producten en systemen. Neem voor vragen contact met ons op door te mailen naar: info@vdcinfo.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 
 

contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: Camera observatie - Communicatie apparatuur - Spraak en data - Slagboombediening - Voice communication - Spraakcomputer - Triggerbox - Digitale portofoon - PMR portofoon - Technische audit

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies