Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Contact
Klanten Login

 

Spraakcomputer

 
 

Maak bij de aanschaf van een spraakcomputer gebruik van de expertise van Voorhout Data Connection. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van draadloze automatiseringsvraagstukken. Hierbij benutten wij de mogelijkheden die ontstaan bij intergratie van informatie-telecommunicatie-technologie optimaal op een inzichtelijke en betrouwbare manier. Veelzijdigheid, onafhankelijkheid, toewijding en visie vormen de speerpunten van ons bedrijf waarmee wij garant staan voor de continue levering van hoogwaardige kwaliteit.

Kennis en ervaring
Laat u bij de aanschaf van uw spraakcomputer vakkundig adviseren door Voorhout Data Connection. Wij hebben alle specifieke kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast helpen wij u graag met:

  • Installeren
  • Project Management
  • Technisch Ontwerpen
  • Technische Audit


Informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over onze spraakcomputer rustig rond op deze website. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar: info@vdcinfo.nl.

 
 

contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: Triggerbox - Draadloze communicatie - PMR portofoon - Meldkamerapparatuur - Camera observatie - Communicatie apparatuur - Spraak en data - Slagboombediening - Voice communication - Spraakcomputer

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies