Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Contact
Klanten Login

 

Schakelbox

 
 

Voorhout Data Connection is uw professionele partner wanneer u op zoek bent naar een schakelbox. Wij zijn een systeem integrator en realiseren geavanceerde mobiele telecommunicatie- en automatiseringsoplossingen voor de industrie en het bedrijfsleven.

Kies voor kwaliteit
Automatisering geeft u de middelen om sneller en efficiënter over informatie te beschikken. En deze informatie kan overal en op elk moment worden afgeleverd, via draadloze communicatie door middel van een schakelbox, zonder oponthoud en zonder verlies aan mobiliteit. Daardoor kunt u sneller reageren en effectiever bijsturen.

VDC heeft de specifieke kennis en ervaring in huis om juist hier de mogelijkheden optimaal te benutten. De implicaties van draadloos communiceren zijn vaak verstrekkend en de technologische ontwikkelingen gaan ongekend snel. In razend tempo worden er nieuwe technologieën en producten geïntroduceerd en het is dan ook zaak een deskundige en onafhankelijke partner te hebben die met u meedenkt en de juiste oplossing voor uw probleem weet te realiseren. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een schalbox, bent u bij Voorhout Data Connection aan het juiste adres!

Contact
Wanneer u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met ons via het telefoonnummer: 0348-443557. Ook kunt u uw vragen mailen naar info@vdcinfo.nl. Op onze website vindt u tevens een contactformulier, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 
 

contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: Spraakcomputer - Triggerbox - Draadloze communicatie - Meldkamerapparatuur - Technische audit - Camera observatie - Communicatie apparatuur - Slagboombediening - Gsm applicatie - Voice communication

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies