Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Contact
Klanten Login

 

PMR portofoon

 
 

Schaf uw PMR portofoon aan via Voorhout Data Connection. Wij hebben een groot aanbod portofoons van gerenommeerde merken als Icom, Motorola en Kenwood. Wij zijn dé specialist in het bieden van oplossingen voor draadloze automatiseringsvraagstukken voor de industrie en het bedrijfsleven. Voorhout Data Connection levert draadloos maatwerk en staat garant voor de levering hoogwaardige kwaliteit.

Wij adviseren u graag
Onze portofoons bieden u onder meer:

  • geïntegreerde spraak en data
  • versleuteling (encryptie)
  • IP protocol en VoIP (data én spraak)
  • AIR-protocol Lees welke AIR-protollen.                   

Ook voor advies, programmering, reparatie en onderhoud van uw PMR telefoon kunt u bij ons terecht.

Meer informatie en contact
Neem voor vragen over onze PMR portofoon contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@vdcinfo.nl. U kunt ook bellen met telefoonnummer: 0348-443557. Lees voor meer informatie rustig verder op deze website en maak kennis met onze andere producten en diensten.

 
 

contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: Meldkamerapparatuur - Camera observatie - Telemetrie - Communicatie apparatuur - Slagboombediening - Voice communication - Schakelbox - Spraakcomputer - Digitale portofoon - PMR portofoon

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies