Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Contact
Klanten Login

 

Draadloze communicatie

 
 

Kies uit één van de draadloze communicatie technieken van Voorhout Data Connection, dé specialist op het gebied van telecommunicatie-autmatiserings oplossingen voor de industrie en het bedrijfsleven.

Het gemak van draadloze verbindingen
Maak uw keuze uit onder meer de volgende draadloze communicatie technieken:

  • Zigbee: radiosysteem gebaseerd op de 802.15.4 standaard ontwikkeld met oog op laag energieverbruik, 'Ad-hoc'mes networking en een lage snelheid. Bedoeltd voor monitoring en controle van netwerken maar ook inzetbaar als dataoverdrachttoepasing.
  • WiFi: werkt volgens de 802.11 standaard en kan in principe probleemloos met alle andere 802.11 apparatuur communiceren. Wifi wordt voornamelijk toegepast in PC's voor draadloos netwerktoegang maar komt ook steeds vaker voor in handheld PC's. Daarnaast is Wifi ook inzetbaar bij onder meer een Hotspot server en draadloze terminals.


Meer informatie en contact
Wilt u meer weten over onze draadloze communicatie technieken? Kijk dan rustig verder op deze website of neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar: info@vdcinfo.nl.

 
 

contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u ook de volgende pagina's bekijken: PMR portofoon - Meldkamerapparatuur - Camera observatie - Communicatie apparatuur - Spraak en data - Slagboombediening - Voice communication - Spraakcomputer - Triggerbox - Digitale portofoon

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies