Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
PMR – VoIP
 
 

Vanouds levert Voorhout Data Connection radio-infrastructuur voor mobilofoon en portofoon netten. Conventioneel en Trunking (MPT1327 en EDACS).

Actueel is de trend, die zich enkele jaren geleden heeft ingezet, om te migreren van analoge modulatie naar digitale modulatie. Zo is ‘Voice over IP’ voor telefoonverkeer verkeer ‘hot’. En dus, is draadloze VoIP een logisch gevolg. Bij VDC kunt u terecht voor draadloze VoIP zowel als smalbandig (PMR)  als breedbandig (WiFi).  

In samenwerking met M/A-COM levert VDC een uitgebreide digitale PMR lijn van de producten en systemen. In de USA is M/A-COM (een BU van TYCO Electronics) marktleider op het gebied van PMR mobiele communicatie. Wat M/A-COM  kenmerkt is haar weloverwogen keuze voor een ‘endto-end’ IP structuur, en dus een volledige integratie van spraak (VoIP) en data, voor alle PMR producten en systemen. En dit biedt vele voordelen.

 

» EDACS
» OpenSky
» P25IP
» NetworkFirst
» VIDA
» Voordelen van een digitaal portofoon/mobilofoon net

 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies


Trefwoorden : PMR – VoIP, radio-infrastructuur, M/A-COM, EDACS, VoIP, TYCO, LMR, ECT Delta, trunking, Voice-over-IP, interoperability, Open Sky, M-803, P-25IP ,OpenSky, P25, encryption, encrypted, NetworkFirst, VIDA