Home
Werkwijze
Systemen
Producten
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact
Klanten Login

 
Veelzijdig bedrijf
 
 

In 1994 werd het Project en Advies bureau Voorhout Data Connection BV opgericht door Wim Voorhout.  Met als missie: het optimaal benutten van de innovatieve  mogelijkheden die ontstaan bij integratie van informatie- en telecommunicatie- technologie. 

Al snel ontwikkelde het jonge bedrijf zich als veelzijdig en gerenommeerd ’problem solver’ van draadloze automatiseringsvraagstukken. Met speerpunt technologie opende VDC nieuwe wegen, en met vakkundigheid werden deze geplaveid. 

Inmiddels is er een brede ‘wireless’ deskundigheid binnen VDC opgebouwd, met name ook ten aanzien van de menselijke interactie met moderne ICT systemen. Kenmerkend is ook de grote verscheidenheid van de vele projecten, die door de jaren heen succesvol zijn opgeleverd, en waarmee grenzen werden verlegd.

 


 
  Copyright Voorhout Data Connection 2004 ©
Techniek& Design door Netvlies


Trefwoorden : Onze aanpak, voorhout data connection, vdc, telecommunicatie, radio data communicatie, netwerken, automatisering, draadloos, verbinden, projectorganisatie, projectburo, adviesburo, projectbureau, adviesbureau, harmelen